#Mijnassistent #Mijnlief

Lieve lezers,

Ik kan het wel van de daken schreeuwen! Trotser dan trots ben ik op mijn fantastische, lieve Jannickman! Al jaren zie ik hem met massa’s liefde en plezier voor Jorrit zorgen, ze hebben een prachtige relatie. En nu dus vastgelegd op film, met complimenten van de maker: “Jannick is zo’n mooi mens, het was gemakkelijk om dit filmpje te maken want alles wat je van hem filmt is mooi.” Ik kan hem daarin alleen maar bijtreden, en was ontroerd toen ik het filmpje voor het eerst mocht zien. Zoveel verschil kan liefdevolle zorg dus maken.

De reden van dit filmpje? Er zijn heel veel kinderen die recht hebben op een PAB-Assistent, maar slechts een klein deel van hen krijgt effectief het budget van de overheid. Met dit filmpje wil Grip vzw de beleidsmakers informeren, en hen laten zien hoe groot de meerwaarde van een assistent is voor een kind. Niets dan liefde voor alle PAB’ers en hun assistenten! En extra veel voor de liefde van mijn leven.

Sharing is caring! 


Het filmpje spreekt voor zich: