Give thanks & welcome

Hier is hij dan! Mijn eigen blog/website waar ik mee kan doen wat ik wil. Welkom! Al jaren denk ik erover na, maar pas afgelopen najaar voelde ik me er klaar voor, en vond ik de tijd en energie om er werk van te maken. Het moet de eerste keer in mijn leven geweest zijn dat ik geen deadline stelde voor mezelf, en dat voelde heerlijk. Ik vertelde een paar goede vrienden en mijn ouders dat de blog eraan zou komen, maar hield het vooral voor mezelf zodat ik er rustig aan kon werken. No pressure.

En dat wil ik zo houden. Geen vaste momenten of rubrieken, het mag vooral geen verplichting worden. Ik hoop dat Onderdebomen een archief kan zijn voor mezelf en iedereen die er boodschap aan heeft. En ook een platform voor (bevriende) bloggers die iets willen publiceren dat aansluit bij de rest van de site.

Give thanks give thanks give thanks! Aan J. voor de uren werk en het eeuwige enthousiasme en geduld tijdens het maken van de website. Aan Tina voor de mooie boom en de steun vanuit Jamaica. Aan Jannick voor zijn ongezouten mening, oprechte steun, liefde en de achtergrondfoto op de homepage (die ultrascherp en kalenderwaardig was voor ik hem blurde en op mijn site zette). En aan al mijn vrienden en familie die me (al jaren) steunen en in me geloven. Zonder jullie zou deze website niet bestaan. Nothing but love for you all!

Het geeft me kriebels en doet me glimlachen wanneer ik terugdenk aan de voorbije maanden, om dan het resultaat te zien waar ik zo enorm blij van word. Give thanks again, en veel leesplezier! Feel free to comment. 

Natacha

Foto: Getrokken in het ongelooflijk prachtige Alhambra, Granada, 2015