Nu te koop: Mind & Spirit agenda en scheurkalender

Wie me kent weet dat gezonde voeding en kruidengeneeskunde als een rode draad door mijn leven lopen. Als kind vroeg ik me al af waarom we dieren aten, biologisch was bij ons thuis altijd al logisch, we halen enorm veel plezier en groenten (en aardbeien) uit de potten op ons terras en uit de samentuin achter de hoek en enkele jaren geleden volgde ik een opleiding herborist die als de kers op de taart voelde. Sinds vorig jaar mag ik mijn passies voor schrijven en planten combineren in de ‘Mind & Spirit’ agenda en scheurkalender van Edicola. Ik vind het echt leuk om de tekstjes te schrijven, hen zo mooi op papier te zien staan en te weten dat ze mensen het hele jaar door zullen inspireren. Give thanks!
Mind & Spirit draait om toegankelijke spiritualiteit. De agenda en scheurkalender staan vol met tips en oefeningen. Van yoga en tai chi over boeiende citaten en wijsheden tot concrete informatie over voeding en natuurlijke geneeskunde.

Je kan de agenda’s en kalenders vinden in de grote boekhandels en webshops. Of je kan via mij bestellen. 🙂