Onder de bomen …

Woordenboom met eigenschappen Natacha Michiels

Waar ideeën ontstaan. Waar vriendschappen net iets hechter worden. Waar het ruisen van de bladeren je tot rust brengt. Waar we schuilen voor de regen. Waar inspiratie voor teksten en projecten vanzelf komt. Waar we lange wandelingen maken. Waar notities in een boekje net iets poëtischer worden. En waar ik graag tijd doorbreng.

Je vindt hier teksten, links en foto’s die ik bijna niet anders kan dan delen. Over bewustzijn in het dagelijks leven, reizen, natuur, de moestuin en vegetarisch koken. Over (vrijwilligers)organisaties dichtbij en ver weg en over mensen en dingen die me inspireren. Geen vast patroon, wat goed voelt kan er bij. Niets moet, alles mag. Bewust leven met het oog op het welzijn van de planeet en al haar bewoners is de rode draad. Een archief voor mezelf, de gastbloggers en voor anderen die er boodschap aan hebben.

Sinds de zomer van 2022 woon ik op het Portugese platteland, waar ik samen met J een thuis creëer en zo zelfvoorzienend mogelijk probeer te leven.

Wil je zelf iets kwijt of wil je een gastblog publiceren?

Zoek je redactionele of organisatorische hulp bij een project dat aansluit bij mijn interesses?

Contacteer me en dan bekijken we zo snel mogelijk hoe we elkaar kunnen versterken.

One love

Natacha